Керамічна фреза 3\32 Large Ball (M) №107blue/2069 ___KRY047/062 (2069)

34,83 ₴
2069
125 од.
Кількість
В наявності

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

В упаковці 2 листи. Трафарет для френча є самоклеючі смужки для французького манікюру. Наклейки-смужки для френча легко кріпляться і знімаються з нігтів, дозволяють намалювати рівну лінію посмішки лаком або фарбою.

Спосіб використання

Перш ніж робити дизайн нігтів , використовуючи смужки для французького манікюру, необхідно підготувати шкірку рук. Необхідно зробити, це безумовно ж змінити форму нігтику. Форми бувають також різні, м'який квадрат, квадрат, мигдалевидна, овальна, вони всі без винятку дуже витончені, просто потрібно вибрати відповідну Вам.

Потім, вирівняти краю нігтя і уважно прибрати від пилу. Основне, на те що необхідно звернути увагу перед покриттям гель-лаку це з допомогою палички або Ремувер видалити з нігтьової пластини кутикулу.

З нігтьової пластинки слід зняти верхню кератіновую шар, з метою даного Вам зможете скористатися асистентом крупнозерний баф.

Після цього наносити праймер, для міцного зчеплення бази з нігтиком. Зачекайте поки праймер висохне, близько 1 хвилини. Далі нанести базу. База вирівнює поверхню нігтики, маскує її недосконалість і гарантує рівномірне нанесення гель-лаку. Базовий гель наноситься тонким шаром по всій ширині нігтьової пластини. Потім просушіть ніготь в лампі.

Нафарбуйте нігтики лаком для френча . Після нанесення гель-лаку нігті сушіть в УФ лампі по 2 хвилини.

Наклейте трафарети-смужки на кожен нігтик таким способом, щоб вільним залишався лише відросло білий край. Трафарети необхідно добре приклеїти до нігтів, в іншому випадку під них потрапить лак.

Нанесіть на кінці нігтів лак білого кольору. Дайте йому повністю висохнути і потім акуратно зніміть смужки.

Потім покрийте нігтики топом. Топ знадобиться для того щоб закріпити гель-лак і надати йому блиску. Також, не забудьте просушити топове покриття, в лампу по 2 хвилини. По завершенню манікюру зверніть пам'яті видалити липкий шар за допомогою спеціальної рідини.

Рада! У разі якщо основна частина нігтя буде покриватися яскравим кольором, то щоб він ніяк не просвічував з-під білого шару, краще спершу нафарбувати кінчики, а потім решту нігтя

2069
125 од.
chat Коментарі (0)