Керамічна фреза 3/32 Large Barrel XXXXC №64/4438 ___KRY047/062 (4438)

34,83 ₴
4438
91 од.

Оптові знижки

Кількість Знижка Ви заощаджуєте
100 1,72 ₴ до 172,00 ₴
Кількість
В наявності

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Новий фітнес-браслет оснащений OLED-дисплеєм, який відображає поточний час, кількість кроків, серцевий пульс, пройдену відстань, кількість спалених калорій і інші дані. Для переміщення по меню передбачена спеціальна кнопка управління. Для максимальної зручності новий оснастили функцією безконтактного управління, завдяки якій дисплей автоматично відображає поточний час після підняття зап'ястя, як при перегляді часу на звичайних годинах.

особливості:

відображення часу

Відображення пройдених кроків

Зміна серцевого ритму

Акумулятор 70 мА * ч.

Bluetooth: 4.0 версія Android 4.3 і вище

Передовий алгоритм підрахунку кроків

Нова апаратна платформа дозволила модернізувати алгоритм підрахунку пройдених кроків. Фітнес-браслет розпізнає рухи, вчинені в статиці, і не враховує їх при підрахунку кроків. За рахунок цього підвищується точність вимірювань і гарантується достовірність даних.

кількість кроків

періоди активності

пройдена дистанція

спалені калорії

Будуйте графіки і покращуйте свої результати

Контроль фізичної активності

M2 Band має вбудований датчик руху і пульсометр, за рахунок яких фіксує зміни серцевого ритму. Він вимірює частоту серцевих скорочень і відображає дані в режимі реального часу, дозволяючи вам регулювати час і інтенсивність фізичного навантаження в залежності від ЧСС.

Фітнес-браслет нагадає Вам про відпочинок!

Новий M2 Band має функцію нагадування про відпочинок, розроблену спеціально для тих, хто багато працює і весь день проводить в сидячому положенні. Фітнес-браслет здатний самостійно визначати положення вашого тіла. У разі тривалого перебування в сидячому положенні і відсутності руху він нагадає вам за допомогою вібрації про те, що непогано б встати і розім'ятися, вийти на свіже повітря і підзарядитися енергією.

Здійснюйте пробіжки разом з M2 Band!

Біг - це найдоступніший і ефективний спосіб підтримувати себе в хорошій формі. M2 Band в парі з додатком складуть вам чудову компанію під час пробіжок. Вони будуть інформувати вас про швидкість бігу і стані серцевого ритму, і при необхідності давати відповідні рекомендації. Також за допомогою програми ви можете розробити індивідуальний план пробіжок, націлений на спалювання зайвого жиру і підвищення витривалості. Надайте тренувань нового змісту разом з фітнес-браслетом M2 Band.

Енергоефективний OLED-дисплей

Розроблений за спеціальним замовленням OLED-дисплей здатний відображати різні дані в режимі реального часу. Підтримує сенсорне управління і відрізняється низьким споживанням енергії.

Швидкісне та надійне Bluetooth-з'єднання 4.0

Країна виробник Китай

Тип Розумні браслети

Сумісність з Android, IOS

інтерфейси Bluetooth

Особливості Пульсометр, Сумний ремінець, Акселерометр

Тип дисплея Монохромний

Матеріал ремінця Гума / каучук

оповіщення Вібрація

стан Нове

4438
91 од.
chat Коментарі (0)